Nu är anmälningsblankett och matbeställningsblankett till Alingsås Ju-jutsuklubbs höstläger här!

I filen som heter ”AJJK anmälningslista till höstlägret 2013 – Klubbnamn” fyller man i vilka dagar man vill träna och om man vill sova i Dojon.

Om man vill ha frukost till dojon och/eller salladslunch fyller man i det i blanketten som heter ”Matbeställning höstlägret 2013 – Klubbnamn”. Matbeställningen kan bokas av fram till fyra dagar före lägret, i annat fall debiteras klubben kostnaden.

Öppna blanketterna genom att klicka på respektive länk. Fyll i blanketterna (gärna klubbvis) välj ”Spara som” och byt ut ”Klubbnamn” till ert (te.x AJJK) på respektive blankett och skicka anmälan och ev matbeställning till malin@alingsasju-jutsu.se.

Anmälningslista till höstlägret 2013 – Klubbnamn <—här är länken till anmälan

Matbeställning höstlägret 2013 – Klubbnamn <—här är länken till matbeställningen

Inbjudan Alingsåslägret 2013 <—här är länken till inbjudan

#

Comments are closed