Hej och välkomna till Alingsås Ju-Jutsuklubb!

Med hänsyn till rådande restriktioner tar vi inte in nya medlemmar just nu, varken barn eller vuxna. Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig instruktör, sociala medier eller våran mejl. Mer info hittar du på våra sociala medier eller här på förstasidan.

UPPDATERING: Nya knattar är varmt välkomna! Meddela gärna ansvarig instruktör innan passet.

Hoppas vi ses när rådande läge lugnat sig! Håll er säkra!

I Alingsås Ju-Jutsuklubb erbjuder vi en fantastisk gemenskap och att ALLA är och ska vara välkomna. Tillsammans med självförsvar, träning och gemenskap välkomnar vi just dig in på mattan.

Utmärkande för stilen Ju-jutsu Kai är att ”Ju-jutsu är ett modernt självförsvar med tradition och kvalitet” samt att ”ju-jutsu skall vara roligt”. Ju-jutsu är omväxlande och innehållsrikt. Det finns tekniker som passar de flesta och alla skall kunna utöva ju-jutsu. Många av de som börjar träna gör det för att få lära sig självförsvar, och Ju-Jutsu Kai erbjuder genomgående bra självförsvarsträning.

Ju-jutsu Kais grundprinciper:

1. Egen bra balans
2. Motståndarens obalans
3. Egen bästa styrka
4. Motståndarens sämsta styrka

I Alingsås Ju-Jutsuklubb är du varmt välkommen att prova på vår träning de första två träningspassen kostnadsfritt. Schema finns här på hemsidan. För frågor kontakta oss gärna via mejl, Facebook, Instagram eller till ansvarig instruktör.

Vi ses!