Nu sätter vi igång inne på mattan igen! Terminsstart för vårterminen från och med den 10 januari 2022! Nya och bekanta ansikten är varmt välkomna. Kom ihåg att ta med vattenflaska, ett gott humör och kom friska och träningstaggade!

Hej och välkomna till Alingsås Ju-Jutsuklubb!

I Alingsås Ju-Jutsuklubb erbjuder vi en fantastisk gemenskap och att ALLA är och ska vara välkomna. Tillsammans med självförsvar, träning och gemenskap välkomnar vi just dig in på mattan.

Utmärkande för stilen Ju-jutsu Kai är att ”Ju-jutsu är ett modernt självförsvar med tradition och kvalitet” samt att ”ju-jutsu skall vara roligt”. Ju-jutsu är omväxlande och innehållsrikt. Det finns tekniker som passar de flesta och alla skall kunna utöva ju-jutsu. Många av de som börjar träna gör det för att få lära sig självförsvar, och Ju-Jutsu Kai erbjuder genomgående bra självförsvarsträning.

Ju-jutsu Kais grundprinciper:

1. Egen bra balans
2. Motståndarens obalans
3. Egen bästa styrka
4. Motståndarens sämsta styrka

I Alingsås Ju-Jutsuklubb är du varmt välkommen att prova på vår träning de första fyra träningspassen kostnadsfria. Schema finns här på hemsidan. För frågor kontakta oss gärna via mejl, Facebook, Instagram eller till ansvarig instruktör.

Vi ses!