AJJK:s styrelse beslutade 26 april att förlänga beslutet om inställd gruppträning. Det nya beslutet gäller fram till och med terminens slut 7 juni. Beslutet utgår från Folkhälsomyndigheternas rekommendation gällande träning inomhus och träning med närkontakt. För mer info se krisinformation.se.

Från och med 3 maj varje söndag till och med 31 maj kommer instruktörerna att bedriva träning utomhus för vuxna jutsukas från 13 år och uppåt. För alla yngre medlemmar som är under 13 år kommer instruktörer att bedriva träning utomhus f o m söndag 10 maj! För mer information, tid och plats håll utkik på vår Facebook sida, Instagram och på vår hemsida alingsasju-jutsu.se Det kommer då erbjudas träning som riktar sig mot ökad kondition, styrka och smidighet vilket är en viktigt grund för att kunna träna ju-jutsu på ett effektivt sätt. På det sättet kommer vi alla att vara i storform när ordinarie ju-jutsuträning startar igen!

Utöver detta finns dock stora möjligheter till att anordna gemensam träning utomhus! Men här behöver vi er hjälp! Kanske tränar du (eller har tränat) en idrott som kan tränas utomhus och utan närkontakt? I så fall vore det en fantastisk möjlighet för oss alla om du kunde bjuda in till ett enklare träningspass. Som exempel skulle kunna vara triathlon, yoga, friidrott, beachvolleyboll eller orientering. Det finns ju också ett par utegym som med fördel skulle kunna användas, eller cirkelträning, intervallträning.

Om du känner dig manad att bjuda in till ett pass för vuxna jutsukas så är vår Facebookgrupp ett givet forum (är du inte redan medlem så se till att bli det). Skriv i hyfsat god tid aktivitet, datum, tid, plats och om det är några särskilda träningskläder som behövs. Be gärna om anmälning via Facebook och ange om det krävs ett visst antal anmälda för att träningen ska bli av och eventuellt även en tid och ett datum för sista anmälan.

Det har varit en del frågor om graderingarna den här terminen och vi har beslutat att flytta fram graderingar till nästa termin, dock kommer vi att se över olika möjligheter för att anpassa graderingar utifrån medlemmarna för att man inte ska behöva vänta en hel termin för att gradera beroende på hur länge man har tränat innan.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till er medlemmar för den förståelse vi fått i den här situationen! Ett stort tack till er alla – och vi hoppas snart kunna ses på mattan igen! Träna på ordentligt till dess!

Mvh, Styrelsen för AJJK

#

Comments are closed